Hej, det är jag som är Helen Sköld.
Jag är utbildad ekonom, har jobbat som speditör, redovisningskonsult, egenföretagare och varit dansinstruktör sedan jag var 13 år.

Jag har varit långt nere i en mycket djup depression, totalt utmattad, kunde inte ens gå ur sängen för att jag var helt dränerad på all energi. Sökte hjälp, träffade fantastiska människor och fick en hög piller som hjälpte på symptomen, men ingen hade kunskapen som kunde hjälpa mig upp, tillbaka till livet.

För att göra en lång historia kort, under hela sjukdomstiden hörde jag min inre röst… orsaken, sök orsaken. Jag som lärt mig lyssna på min inre röst sedan jag var liten gick vilse i livet och slutade lyssna innåt, jag började lyssna innåt igen och blev vägledd till olika filosofier som har gett mig mycket kunskaper, erfarenheter och en bred verktygslåda.

Genom åren har jag fördjupat mig i meditation och allt vad det innebär i form av andningsövningar, mentalträning, chakralära, healing och hur de inverkar på oss fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt.

Jag är certifierad Reiki Master Teacher, Qigong instruktör och utövar Kriya Yoga enligt den Indiska yogin Paramhansa Yoganandas lära.

2008 grundade jag Andningspunkten, som idag heter Skandinaviska Andningspunkten, för att hjälpa andra bort från stress, ångest, depression och utmattning, tillbaka till kärlek, glädje och gemenskap….tillbaka till livet, genom att sprida kunskap om andningen, meditation och Energimedicin till privatpersoner, föreningar och företag såväl som kommun och landsting.

Material, Kurser och föreläsningar såväl som behandlingar, bygger på gammal visdom i kombination med egna erfarenheter och modern forskning.

Välkommen till en annan verklighet!