Fokusera på det goda i livet

Det är mycket som pågår nu…. vi matas dagligen med lögner och sanningar om vartannat så det är nästintill omöjligt att skilja sanning från lögn, stresspåslaget är enormt för oerhört många, liksom svårigheter att försörja sig och familjen. Vi ser hur systemen fallerar allt mer och oro, ångest och rädslor brer ut sig över oss och världen i en rasande fart….

Vi är mitt i ett krig som handlar om våra själar!

Men allt är bara en illusion, inget av systemen är något vi måste ha. Vi är bara lärda att tro att vi måste ha dem, men sanningen är att vi klarar oss bättre utan dem!

Betänk om du är ute i skogen, det är inte mycket av våra moderna liv som skulle platsa i livet ute i skogen och då kan man väl fråga sig hur naturliga liv vi egentligen lever, om vi vill fortsätta vara löneslavar, hur mycket av våra liv vi egentligen behöver och framför allt, hur mycket av våra liv vi vill ha för att leva fritt och bekvämt….

Så res dig du kvinna och man av kärlek och håll fokus på det goda i livet, kärlek, glädje och gemenskap och lev i samklang med djur och natur.

Kärlek, Glädje och Gemenskap åt Folket!