Kristallhealing - Hur fungerar det?

Kristaller

Kristallhealing är en metod där jag tar hjälp av kristallernas frekvenser för att återställa balansen i Din kropp. Allt i och runt oss består av frekvenser, även du och jag. Ibland kan vi känna att kroppen är i obalans på olika sätt, exepelviskan man känna sig stressad, arg eller energilös. Kristaller fungerar ungefär som stämgafflar och har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår naturliga balans genom att påminna kroppen om vilken frekvens den ska ligga på och på så sätt främja kroppens egen läkningsförmåga. Jag anpassar kristallhealingen efter dina behov och obalanser som du har just nu.

Vad händer i kroppen?

När du lägger en kristall på kroppen börjar de elektromagnetiska frekvenserna från kristallen vibrerar tillsammans med de relaterade frekvenserna i kroppens energifält. Detta påverkar i sin tur hjärnan som skapar biokemiska reaktioner som påverkar den fysiska, mentala och emotionella kroppen. Det enda du behöver göra är att slappna av. Resten fixar jag och kristallerna. Hos mig är du alltid i trygga händer.

Efter en kristallhealing är det vanligt att du upplever, lugn, inre frid och harmoni.

Hur går det till?

Du ligger på massagebänken/madrass med kläderna på och under en mysig filt. Jag placerar specifika kristaller på och/eller runt kroppen i säskilda mönster och på särskilda platser för att lösa blockeringar och obalanser. Det kan t ex vara rädslor, trauman, stress, eller andra saker som gör att det skapas obalanser, med rätt frekvens så går det att nysta upp dessa blockeringar så att energin kan flöda fritt igen.

Efter sessionen pratar vi om vad du upplevt och du får kristallelixir samt kristallrekommendationer.