Det är en turbulent tid vi lever i och det mesta av det vi är vana vid kraschar.

Under denna turbulenta tid är det viktigt att stå stadigt och vara motståndskraftiga mot negativiteten vi överöses av.

Det också viktigt att inte förledas av mörkrets makter när de använder vackra ord eller andra saker som verkar ljusa för att förleda oss.

Parallellt med allt detta håller en ny värld på att växa fram där det finns två spår att välja på. Det ena kommer att leda till robotar, transhumanism och i förlängningen förgöra själen, medan det andra spåret leder till en naturlig värld som är ljus och hjärtbaserad. Var och en väljer själv vilken väg han eller hon vill gå, men innan du väljer, var noga med att informera dig från oberoende källor, se dig omkring både i Sverige och runt om i världen…informera dig så du kan välja medvetet.

Det är också viktigare än någonsin med egen vård, dvs. att vi tar hand om oss och vår hälsa, dels genom mat, rörelse, sömn, återhämtning och dels genom energihygien. Energihygien är något många inte fått lära sig om, men det är minst lika viktigt som att borsta tänderna och hålla sig ren.

Dock kan man inte göra allt på en gång, men med små steg här och var, kommer man snart väldigt långt.

I dessa oroliga tider mår allt fler dåligt och vet inte vart man kan vända sig, här på Skandinaviska Andningspunkten kan du bl a få vägledning genom stress, förändring och uppstigning, klicka här för att komma till kurssidan.

Kursen Resiliens, är en grundkurs där du får lära dig hur du kan göra för att bli motståndskraftig och stå stadigt mitt i all turbulens. Klicka här för att komma till kursen Resiliens (Resiliens betyder ordagrant förmågan att återhämta sig eller motstå olika störningar)